Binaire logboekregistratie is uitgeschakeld

Dit artikel is voor Zmanda Recovery Manager voor MySQL (ZRM)

Probleem Symptomen

WAARSCHUWING: Binaire logboekregistratie is UIT

Probleem Beschrijving

Dit bericht geeft aan dat MySQL binaire logboekregistratie is uitgeschakeld op de MySQL-server (back-upclient). Binaire logboekregistratie is vereist voor incrementele back-ups. Zie de MySQL-documentatie voor details over het inschakelen van binaire logboeken.

Resolutie

Om binaire logboekregistratie in te schakelen, bewerkt u het MySQL-configuratiebestand (meestal /etc/my.cnf) om de volgende vermelding in de [mysqld] -sectie op te nemen:

log-bin = mysql-bin.log

Start MySQL opnieuw.