Säkerhetskopiering misslyckades: mysqldump: Fick fel 28 på skrivning

Denna artikel är för Zmanda Recovery Manager för MySQL.

Problem Symptom

mysqldump: Fick errno 28 vid skrivfEL: mysqldump-kommandot lyckades inte. Kommandot som används är mysqldump --opt - utvidgad-infoga - singel-transaktion - standard-teckenuppsättning = utf8 - skapa alternativ - användare = root - lösenord = ***** - databaser .. ..> "/var/lib/mysql-zrm/dailyrun2/20061101140140/backup.sql" INFO: backup-status = Backup misslyckades INFO: Backup misslyckades FEL: / usr / bin / mysql-zrm slutfördes inte framgångsrikt

Problembeskrivning

Det här felet innebär att det inte finns tillräckligt med diskutrymme för säkerhetskopiering.

Upplösning

Kontrollera det lediga lediga utrymmet i filsystemet som används för säkerhetskopior (standard är / var / lib / mysql-zrm-katalogen i maskinen som kör ZRM för MySQL).

Lägg till ytterligare diskutrymme i filsystemet och kör ZRM för MySQL-säkerhetskopian igen för säkerhetskopieringsuppsättningen.