Återställningen av Amazon EBS-ögonblicksbild misslyckades

Problem Symtom

Ett exempel på meddelande:

ebs-plugin-socket: återställ: FEL: Utdata från kommando: 'mount' är {Volym vol-319d6858 skapad från ögonblicksbild snap-411abd28 Bifoga volym vol-319d6858 EC2-instans i-5e8e6f36 Volym vol-319d6858 är i fästläge. Väntar på att tillstånd ska ändras till bifogad volym vol-319d6858 ansluten till enhet / dev / sdi på EC2-instans i-5e8e6f36-montering: du måste ange filsystemtypfäste för / dev / sdi på / mysql_vol misslyckades

Instans-id, snapshot-namn, EBS-volymnamn och monteringspunkt kommer att skilja sig åt i ditt fall.

Problembeskrivning

Det här felet inträffar vid återställning av fullständiga säkerhetskopior som tagits med Amazon EBS-ögonblicksbilder. Återställningen misslyckas.

Felet uppstår på grund av Amazon-infrastrukturens latensproblem där volymtillståndet är "anslutet" men volymen inte är redo för montering i EC2-instansen.

Upplösning

Lösningen är att manuellt montera ögonblicksbilden på EC2-instansen som är målet för återställning.

Till exempel: montera -t xfs / dev / sdi / mysql_vol

sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai sv_SESwedish