NBU-MySQL-Backup verkar redan köras och säkerhetskopior misslyckas

I mysql-zrm.log-filen får vi ett felmeddelande enligt följande.

Säkerhetskopiering verkar redan köras. Ny säkerhetskopia väntar i 0 sekunder. Du kan öka detta värde genom att lägga till 'backup-wait-timeout' i backup-set konfigurationsfilen (/opt/nbu-mysql/etc/mysql-zrm/mysql_test/mysql-zrm.conf). Det här värdet bör inte vara längre än din säkerhetskopieringsintervall.
mysql_test: säkerhetskopia: FEL: mysql-zrm verkar redan köras för denna backupset
mysql_test: säkerhetskopia: FEL: Om du är säker på att mysql-zrm inte körs, ta bort filen /opt/nbu-mysql/etc/mysql-zrm/mysql_test/.mysql-zrm.pid och starta om mysql-zrm

Steg:-

Ta bort den dolda .pid-filen från säkerhetskopieringsplatsen (/ opt / nbu-mysql / etc / mysql-zrm / mysql_test /) och kör tillbaka säkerhetskopian

sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai sv_SESwedish