MyDumper: / usr / bin / myloader: symbol lookup error: / usr / bin / myloader: odefinierad symbol: gzopen64

Denna artikel är för Zmanda Recovery Manager för MySQL (ZRM)

Problem Symtom

När du gör en tabellnivååterställning av säkerhetskopior med parallell logisk säkerhetskopiering (MyDumper) visas följande felmeddelande:

/ usr / bin / myloader: fel i symbolsökning: / usr / bin / myloader: odefinierad symbol: gzopen64

- FEL: Återställning från logisk säkerhetskopiering med hjälp av myloader misslyckades

- FEL: Återställning misslyckades - FEL: Återställning misslyckades Detta felmeddelande visas med MyDumper 0.5.2

Problembeskrivning

Det här problemet gäller endast Ubuntu 32-bitarsmaskin med libz 1.2.3-version.

Upplösning

Använd libz 1.2.8 eller högre version. Installera den nya libz och länk den till /opt/zmanda/zrm/common/lib/libz.so.1

Skapa en symbolisk länk från libz.so.1.2.8 installerad på systemet till /opt/zmanda/zrm/common/lib/libz.so.1

sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai sv_SESwedish