Så här skickar du filer till Zmanda Support Team

Denna artikel är för alla Zmanda-produkter

Zmandas biljettsystem kan ta emot meddelanden med bilagor (antingen via e-post eller uppdatering via supportportalen) på totalt mindre än 10 MB. För större filer tillhandahåller vi en kundinriktad FTP-server. För att ladda upp måste du logga in med följande referenser:

Värdnamnftp.zmanda.com
Användarnamnanonym-uppladdning
LösenordFiler4Zmanda!

Anmärkningar om användning

Uppdatera ditt supportärende med filnamnet / filerna på allt som laddas upp. Supportteamet varnas inte automatiskt om uppladdningar till FTP-webbplatsen, och uppladdade filer associeras inte automatiskt med öppna ärenden.

• Anslut till FTP-servern med en FTP-klient. Till exempel:
  • Använd en passiv anslutning (PASV-läge) för att ansluta till FTP-servern.
  • Innehållet i den anonyma uppladdningskatalogen kan inte listas, inte ens efter en lyckad filöverföring. Supportteamet varnar dig om dina filer inte kom som förväntat.
  • Det anonyma uppladdningskontot förbjuder att skapa kataloger. Försök att skapa en katalog returnerar a åtkomst nekad fel. Om du behöver ladda upp många filer samtidigt, vänligen packa dem i en tarball eller ett zip-arkiv för överföring som en enda fil.
  • Supportteamet kommer inte att ha omedelbar åtkomst till de uppladdade filerna. Vänta 15 minuter efter uppladdningen.
  • Uppdatera ditt supportärende eller e-postmeddelande om du har problem med att ladda upp till FTP-webbplatsen [email protected]
sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai sv_SESwedish