Hur man kör supportskript för NBU-MySQL som körs på Linux-plattformar

Denna artikel är för NBU Agent för MySQL

NBU-MySQL-supportskriptet ska köras på MySQL-servern för att generera en fil som innehåller loggar och annan information som behövs av support för att felsöka tekniska problem.

1. Logga in som root till MySQL-servern där NBU-MySQL-agent körs.
  2. Redigera / opt / nbu-mysql / etc / mysql-zrm / /mysql-zrm.conf och lägg till följande rad som sin egen rad och spara filen:verbose="1"
  3. Reproducera det rapporterade problemet.
  4. Körning /opt/nbu-mysql/bin/nbu-mysql-support skript för att samla in logg- och serverinformation:# /opt/nbu-mysql/bin/nbu-mysql-support
  5. Vänligen ftp den genererade filen till Zmandas FTP-webbplats. Uppdatera ditt supportärende så att vi får veta namnet på den / de uppladdade filerna.
  6. Se till att ge så mycket information som möjligt om problemet du har inklusive eventuella felmeddelanden som du ser och en beskrivning av vad du försöker göra när felmeddelandet uppstår.
  7. Kom ihåg att inaktivera detaljerad loggning när problemet är löst.