Hur man kör supportskript för NBU-MySQL som körs på Linux-plattformar

Denna artikel är för NBU Agent för MySQL

NBU-MySQL-supportskriptet ska köras på MySQL-servern för att generera en fil som innehåller loggar och annan information som behövs av support för att felsöka tekniska problem.

1. Logga in som rot till MySQL-servern där NBU-MySQL-agent körs.
  2. Redigera / opt / nbu-mysql / etc / mysql-zrm / /mysql-zrm.conf och lägg till följande rad som sin egen rad och spara filen:verbose = "1"
  3. Reproducera det rapporterade problemet.
  4. Springa / opt / nbu-mysql / bin / nbu-mysql-support skript för att samla in logg- och serverinformation:# / opt / nbu-mysql / bin / nbu-mysql-support
  5. Vänligen ftp den genererade filen till Zmanda: s FTP-webbplats. Uppdatera ditt supportärende så att vi får veta namnet på den / de uppladdade filerna.
  6. Se till att ge så mycket information som möjligt om problemet du har inklusive eventuella felmeddelanden du kan se och en beskrivning av vad du försöker göra när felmeddelandet inträffar.
  7. Kom ihåg att inaktivera detaljerad loggning när problemet är löst.
sv_SESwedish
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese tr_TRTurkish nl_NLDutch jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai sv_SESwedish