amrecover [begäran misslyckades: recv-fel: Anslutning återställd av peer]

Denna artikel är för Amanda Enterprise (AE)

Problem Symptom:

bash # amrecover AMRECOVER-version. Kontakta servern på bugs.zmanda.com ... [begäran misslyckades: Anslutning nekades]

Upplösning:

Det här problemet orsakas av att reservservern inte kan få en namnupplösning på klientens IP-adress när klienten försöker ansluta till servern. Lägg till klient-ip och värdnamn i din dns eller lägg till klientens ip och värdnamn i / etc / hosts-filen på säkerhetskopieringsservern.