Amanda Enterprise / Zmanda Recover Manager PHP-minne uttömt

Problem Symptom

• Få en tom sida när du försöker nå sidor på ZMC.
  • I / opt / zmanda / amanda / apache2 / logs / error_logs filutdata liknande:
PHP Fatal error: Tillåtet minnesstorlek för xxx byte uttömd (försökte allokera y byte)

Problembeskrivning

PHP begränsar mängden minne per process för att begränsa effekten av att köra skript på maskinen.

Upplösning

• Navigera till Admin | inställningssidan inom ZMC.
  • Välja Avancerade alternativ.
  • Öka Minnesgräns per process (en bra utgångspunkt är sannolikt 256 MiB, dvs. dubbelt så mycket som standard).
  • Starta om ZMC-tjänsten: /etc/init.d/zmc _ ??? omstart Notera: ersätt à ¢ €Š“??? à ¢ €� med à ¢ €œ aeeà ¢ €� eller à ¢ €Š“zrmà ¢ â‚¬ï¿ ½ beroende på din produkt.