Amanda Enterprise 3.6

Verifiera Amanda Enterprise System och miljökrav

Nästan alla misslyckade installationer eller problem med säkerhetskopior faller i två kategorier:

• Amanda Enterprise-servern eller någon av dess klienter uppfyller inte systemkraven som inkluderar paketberoenden.
  • Amanda Enterprise-standarderna matchar inte den lokala konfigurationen, vilket innebär att en eller båda måste ändras.

För att undvika dessa problem, läs Amanda Enterprise 3.6 Systemkrav.

Installera korrekta Amanda Enterprise-komponenter och licenser

Om du tänker köra reservservern för Amanda Enterprise (kallas Amanda-server) på samma maskin som de filsystem som säkerhetskopieras är detta enkelt: välj bara lämplig binär distribution från Zmanda-nätverkets nedladdningssida, installera 3.6 med installationsfilen * och ladda sedan ner och installera licensnyckeln. Om du tänker köra en Amanda-server för att säkerhetskopiera en eller flera fjärrvärdar krävs flera installationer på fjärrvärdarna.

Dessa procedurer beskrivs i Ladda ner och installera Amanda Enterprise-komponenter.

Amanda Enterprise 3.6 Dokumentation

Omfattande och detaljerade handböcker täcker både GUI-konsolen (kallad Zmanda Console Manager eller ZMC) och kommandoradsgränssnitt till Amanda Enterprise. Man-sidorna installeras också tillsammans med Amanda-servern.

Releaseinformation för Amanda Enterprise 3.6

Användarmanual för Zmanda Management Console

Zmanda Backup-apparat

Zmanda Linux-klient

Zmanda Mac OS X-klient

Zmanda Windows-klient

Zmanda Solaris-klient

Zmanda ansökningsagenter

1. Säkerhetskopiera och återställa Oracle-servrar (Linux)
  2. Säkerhetskopiera och återställa PostgreSQL-servrar
  3. Säkerhetskopiera och återställa Oracle-servrar (Windows)
  4. Säkerhetskopiera och återställa Microsoft Exchange
  5. Säkerhetskopiera och återställa Microsoft SQL-servrar
  6. Säkerhetskopiera och återställa Microsoft Sharepoint-servrar
  7. Säkerhetskopiera och återställa Microsoft Hyper-V virtuella maskiner
  8. Säkerhetskopiera och återställa CIFS-aktier (Common Internet Filesystem)
  9. Säkerhetskopiera och återställa VMware Vsphere och ESX
  10. Säkerhetskopiera och återställa NDMP-apparater

Vaulting – Kopior av backupmedia

Amanda Enterprise Man Pages

Varumärkesmeddelanden

Zmanda är ett varumärke som tillhör BETSOL i USA. Andra produkter som nämns kan vara varumärken som tillhör respektive företag.

Tillgänglighet

Zmandaprodukter överensstämmer med tillgänglighetskraven som beskrivs i avsnitt 508 i amerikaner med funktionshinder.

För information om tillgänglighet för Zmanda Management Console, se Zmanda ADA avsnitt 508 efterlevnadssida.