umount is mislukt

• Dit artikel is voor Zmanda Recovery Manager voor MySQL (ZRM)

Foutmelding

umount is mislukt.

Foutbeschrijving

Dit probleem treedt op als de gebruiker geen toestemming heeft om sudo uit te voeren voor de umount-opdracht.

Oplossing

1. Zorg ervoor dat de SSH-sleutels goed zijn geëxporteerd.
  2. Zorg ervoor dat sudoer correct is geconfigureerd.

Volg onderstaande link voor meer informatie:
Hoe Sudoer-configuratie voor snapshots te maken

Aangedreven door BetterDocs

Doe mee aan de discussie

nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese sv_SESwedish tr_TRTurkish jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai nl_NLDutch