Om de tijdelijke directory en sjabloonlocatie te wijzigen

Dit artikel is voor Amanda Enterprise (AE)

Tijdens differentiële back-up geeft VSS alle blokken die zijn gewijzigd sinds de laatste volledige back-up voor elke database en we maken een back-up van deze gewijzigde blokken. Als de gewijzigde blokgrootte vrij groot is, zal C: vollopen. Als er niet voldoende schijfruimte beschikbaar is onder de standaardlocatie, moet u de locatie wijzigen.

Om de tijdelijke map te wijzigen, moet u het volgende doen:

1. Ga naar start => Uitvoeren
  2. regedit => HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Zmanda \ ZWC \ 1.0 \ Engine
    1. Wijzig de TempDir-locatie naar een andere schijf waar u vrije ruimte heeft en zorg ervoor dat u die locatie daar hebt gemaakt
    2. Wijzig de TemplateLocation om te rijden waar u vrije ruimte heeft en zorg ervoor dat u die locatie daar hebt gemaakt.

Voor Vista en hoger:

Kopieer de inhoud van C: \ ProgramData \ Zmanda \ Zmanda Client voor Windows - Server Edition \ misc naar de nieuwe TemplateLocation die u hebt gemaakt.

Voor Windows XP en 2003

C: \ Program Files \ Zmanda \ Zmanda Client voor Windows - Server Edition \ misc naar de nieuwe sjabloonlocatie die u hebt gemaakt.

Zorg ervoor dat de registerwaarde een slash heeft, bijvoorbeeld als uw tijdelijke locatie Z: \ temp is en de sjabloonlocatie Z: \ template, dan moet de registervermelding Z: \ temp \ & Z: \ template \ zijn

1. Zorg ervoor dat het nieuwe pad leesbaar en schrijfbaar is voor de amandabackup-gebruiker
  2. Start ZWCService opnieuw