Spectra en Zmanda Solution Brief

Zmanda en Spectra Logic bieden samen de behoeften aan gegevensbeheer en opslag die samenhangen met explosieve gegevensgroei. Zmanda en Spectra combineren snelle installatie, vereenvoudigd beheer, enterprise-class functionaliteit en kosteneffectieve opslag om een ​​volledig geïntegreerde oplossing voor gegevensbescherming te bieden. Spectra Logic-schijf- en tapeproducten bieden een schaalbaar, kosteneffectief gegevensbeheerplatform om aan aanzienlijke opslag- en prestatievereisten te voldoen.

De gebruikershandleiding vindt u hier.