Sorry, je moet een tty hebben om sudo uit te voeren

Dit artikel is voor Zmanda Recovery Manager voor MySQL (ZRM)

Probleem Symptomen

- Uitvoer van commando: '/usr/share/mysql-zrm/plugins/lvm-snapshot.pl --action get-vm-device-details --directory "/ opt / zmc / mysql / data // zmc" - sname zrmZEvH6X 2> / tmp / AjfR1QlY3J 'is [- sudo: sorry, je moet een tty hebben om sudo uit te voeren - Database niet gevonden: / opt / zmc / mysql / data // zmc]
WAARSCHUWING:
- Fout bij het ophalen van apparaatdetails voor "/ opt / zmc / mysql / data // zmc" - Kon bestand / tmp / AjfR1QlY3J niet lezen

Probleem Beschrijving

De sudo-configuratie vereist dat de mysql-gebruiker sudo alleen uitvoert vanuit een login-shell.

Resolutie

Voer als root 'visudo' en voeg de volgende regels toe om de mysql-gebruiker sudo te laten draaien zonder een TTY te vereisen:

Standaardwaarden:% mysql! Requetty Standaardwaarden: mysql! Requetty