Kan niet meer ruimte gebruiken (xxxx MiB) dan gratis (xxxx MiB)

• Dit artikel is voor Amanda Enterprise 3.3.9 (AE)

Probleem Symptomen

Waarschuwingen zmc_default_holding Back-upset: backupset1. Kan niet meer ruimte gebruiken (38053 MiB) dan gratis (32055 MiB). Verlaag de maximale limiet voor de grootte van de staging of maak meer ruimte vrij voor de volgende back-up.

Probleem Beschrijving

Staging-groottelimiet aan Back-up | Enscenering is momenteel groter dan de beschikbare vrije ruimte op de Partition Staging is ingesteld.

Resolutie

Maak ruimte vrij op de partitie of verklein de grootte van het verzamelgebied.

U kunt ook controleren op gegevens die nog in de staging staan met de volgende opdrachten als voorbeeld:

Login als root # su - amandabackup $ amadmin backupset1 holding list; zal hostnaam, schijf en back-uptijdstempel weergeven $ amadmin backupset1 met delete localhost; zal inhoud verwijderen bij staging voor hostnaam 'localhost'

nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese sv_SESwedish tr_TRTurkish jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai nl_NLDutch