Solaris 10 Service Management Facility (SMF) gebruiken

Info Beschrijving:

Amanda Enterprise gebruikt Solaris 'Service Management Facility (SMF) om de Zmanda Solaris Client-back-upservice en ZMC-herstelservice op een Solaris-client uit te voeren. Na de installatie van de client (installatie van de AE-server omvat clientsoftware), zouden deze services moeten kunnen worden gevonden met de opdracht svcs en zich in een "online" staat bevinden:

# svcs svc: / network / amandaserver / tcp: standaard svc: / network / zmrecover / tcp: standaard STATE STIME FMRI online Dec_23 svc: / network / amandaclient / tcp: standaard online Dec_23 svc: / network / zmrecover / tcp: standaard

Op een Amanda-server is de naam van de Zmanda Solaris Client-back-upservice “svc: / network / amandaserver / tcp: default”. Met AE 3.3.6 en eerder is de naam van de Zmanda Solaris Client-back-upservice gewoon "/ network / amanda / tcp: default".

Als de back-up-, herstel- of beide services zich niet in de status "online" bevinden, probeer dan elke offline service in te schakelen met de opdracht svcadm, bijvoorbeeld:

# svcadm inschakelen svc: / netwerk / amandaserver / tcp: standaard

Als een of beide services nog steeds niet online zijn na het bovenstaande commando, controleer dan de Solaris-logboekregistratie en -documentatie om het probleem te verhelpen.