Ondersteuningsscript uitvoeren voor NBU-MySQL op Linux-platforms

Dit artikel is voor NBU Agent voor MySQL

Het NBU-MySQL-ondersteuningsscript moet op de MySQL-server worden uitgevoerd om een bestand te genereren met logboeken en andere informatie die nodig is voor ondersteuning om technische problemen op te lossen.

1. Inloggen als wortel naar de MySQL-server waarop de NBU-MySQL-agent draait.
  2. Bewerken / opt / nbu-mysql / etc / mysql-zrm / /mysql-zrm.conf en voeg de volgende regel toe als een eigen regel en sla het bestand op:verbose = "1"
  3. Reproduceer het gemelde probleem.
  4. Rennen / opt / nbu-mysql / bin / nbu-mysql-support script om log- en serverinformatie te verzamelen:# / opt / nbu-mysql / bin / nbu-mysql-ondersteuning
  5. FTP het gegenereerde bestand naar De FTP-site van Zmanda. Werk uw ondersteuningsaanvraag bij om ons de naam van de geüploade bestanden te laten weten.
  6. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie geeft over het probleem dat u ondervindt, inclusief eventuele foutmeldingen die u mogelijk tegenkomt en een beschrijving van wat u probeert te doen als de foutmelding optreedt.
  7. Vergeet niet om uitgebreide logboekregistratie uit te schakelen zodra het probleem is opgelost.
nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese sv_SESwedish tr_TRTurkish jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai nl_NLDutch