Een back-up maken van aan het netwerk toegewezen stations op Windows-clients

Dit artikel is voor Amanda Enterprise (AE)

Probleemtype: Algemeen

Info Beschrijving:

ZMC ondersteunt het maken van back-ups van toegewezen stations op een Windows-client, op voorwaarde dat de stations zijn toegewezen als gebruiker amandabackup. Zmanda Windows Client ondersteunt zowel Windows- als SMB-shares die zijn toegewezen als stations op een Windows-machine.

Pre-requisites

1. Zorg ervoor dat op de Windows-host waarop de share staat, de amandabackup-gebruiker bestaat en hetzelfde wachtwoord heeft als de amandabackup-gebruiker op de ZWC-client.
  2. De amandabackup-gebruiker moet lees- en schrijfrechten hebben voor de gedeelde map die zal worden toegewezen.

Setup

Voer de volgende stappen uit op de Windows-client om de gedeelde map toe te wijzen waarvan u een back-up wilt maken.

1. Log in als gebruiker amandabackup
  2. Wijs het netwerkstation toe aan een stationsletter. Zorg ervoor dat de optie Opnieuw verbinden bij inloggen is ingeschakeld.
  3. Log uit gebruiker amandabackup

U zou nu klaar moeten zijn om een ​​back-up te maken van de toegewezen schijf.

Opmerking: Back-up van met NTFS gecodeerde bestanden op toegewezen stations mislukt met de fout Toegang geweigerd.