Hoe u bestanden naar het Zmanda-ondersteuningsteam verzendt

Dit artikel is voor iedereen Zmanda-producten

Het ticketsysteem van Zmanda kan berichten met bijlagen accepteren (hetzij via antwoord-e-mail of updaten via de ondersteuningsportal) van in totaal minder dan 10 MB. Voor grotere bestanden bieden we een klantgerichte FTP-server. Om te uploaden, moet u zich aanmelden met de volgende gegevens:

Hostnaamftp.zmanda.com
Gebruikersnaamanoniem uploaden
WachtwoordBestanden 4Zmanda!

Opmerkingen over het gebruik

Werk uw ondersteuningsaanvraag bij met de bestandsnaam (en) van alles dat is geüpload. Het ondersteuningsteam wordt niet automatisch op de hoogte gebracht van uploads naar de FTP-site, en geüploade bestanden worden niet automatisch geassocieerd met open dossiers.

• Maak verbinding met de FTP-server via een FTP-client. Bijvoorbeeld:
  • Gebruik een passieve verbinding (PASV-modus) om verbinding te maken met de FTP-server.
  • De inhoud van de map met anonieme uploads kan niet worden vermeld, zelfs niet na een succesvolle bestandsupload. Het ondersteuningsteam zal u waarschuwen als uw bestand (en) niet zijn aangekomen zoals verwacht.
  • Het anonieme uploadaccount verbiedt het maken van mappen. Als u probeert een map te maken, wordt een toestemming geweigerd fout. Als u veel bestanden tegelijk moet uploaden, verpak ze dan in een tarball- of zip-archief om ze als een enkel bestand te uploaden.
  • Het ondersteuningsteam heeft niet onmiddellijk toegang tot het / de geüploade bestand (en). Wacht 15 minuten na het succesvol uploaden.
  • Als u problemen ondervindt bij het uploaden naar de FTP-site, werk dan uw ondersteuningsaanvraag of e-mail bij [email protected]
nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese sv_SESwedish tr_TRTurkish jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai nl_NLDutch