Serverlogboeken verzamelen voor Zmanda-ondersteuning

Dit artikel is voor Zmanda Recovery Manager voor MySQL (ZRM)

Dit artikel is voor ZRM-optie voor NetBackup

De zm-support hulpprogramma moet worden uitgevoerd als het root gebruiker. Hierdoor kan het informatie verzamelen die nuttig is voor het oplossen van problemen.

Werk uw ondersteuningsaanvraag bij met de namen van alle bestand (en) geĂĽpload zodat het Zmanda-ondersteuningsteam wordt geĂŻnformeerd dat bestanden zijn geĂĽpload en dat ze zijn gekoppeld aan die ondersteuningsaanvraag.

Klik op een van de volgende links om instructies voor het verzamelen van logboeken voor uw serverproduct weer te geven. Amanda Enterprise 3.3 Amanda Enterprise 3.1 en eerder ZRM Server voor MySQL, Linux of Solaris Server

Serverlogboekarchieven

Serverlogboeken helpen het ondersteuningsteam van Zmanda om problemen op te lossen. Ze bevatten:

• Logboekregistratie voor foutopsporing
  • Configuratie-instellingen
  • Informatie over uw besturingssysteemomgeving

De zm-support script verzamelt de bovenstaande informatie en verpakt ze in een logarchief, dat wordt aangemaakt in de huidige werkdirectory.

Geef bij het maken van een ondersteuningsaanvraag zoveel mogelijk informatie over het probleem dat u ondervindt in de aanvraagbeschrijving

• foutmeldingen die worden weergegeven
  • stappen om het probleem te reproduceren
  • screenshot (s) van de getroffen Zmanda Management Console (webconsole) pagina's