Herstel van Amazon EBS-snapshot mislukt

• Dit artikel is voor Zmanda Recovery Manager voor MySQL (ZRM)

Probleem Symptomen

Een voorbeeldbericht:

ebs-plugin-socket: restore: ERROR: Uitvoer van commando: 'mount' is {Volume vol-319d6858 gemaakt op basis van snapshot snap-411abd28 Bijlagevolume vol-319d6858 EC2-instantie i-5e8e6f36 Volume vol-319d6858 is in de status gekoppeld. Wachten op statuswijziging naar aangesloten volume vol-319d6858 verbonden met device / dev / sdi op EC2-instantie i-5e8e6f36 mount: je moet het bestandssysteemtype specificeren mount van / dev / sdi op / mysql_vol is mislukt

De instantie-ID, snapshot-naam, EBS-volumenaam en het koppelpunt zullen in jouw geval anders zijn.

Probleem Beschrijving

Deze fout treedt op tijdens het herstellen van volledige back-ups die zijn gemaakt met Amazon EBS-snapshots. Het herstel mislukt.

De fout treedt op vanwege de latentieproblemen van de Amazon-infrastructuur waarbij de status van het volume is "gekoppeld", maar het volume niet gereed is om te worden gekoppeld in de EC2-instantie.

Resolutie

De oplossing is om de momentopname handmatig te koppelen aan de EC2-instantie die het doelwit is voor herstel.

Bijvoorbeeld: mount -t xfs / dev / sdi / mysql_vol

nl_NLDutch
en_USEnglish fr_FRFrench it_ITItalian es_ESSpanish de_DEGerman pt_BRPortuguese sv_SESwedish tr_TRTurkish jaJapanese pl_PLPolish zh_TWChinese id_IDIndonesian ko_KRKorean ms_MYMalay thThai nl_NLDutch