Beperking van gecomprimeerde mappen in Windows Client

Dit artikel is voor Amanda Enterprise (AE)

Info Beschrijving:We ondersteunen het zip64-formaat voor grote bestanden (> 4GB), grote totale gegevens (> 4GB) en een groot aantal bestanden (> 65.000), maar de gecomprimeerde map kan zo'n zip-bestand niet openen omdat het niet zip64-compatibel is.

1. Als de zip-bestandsgrootte> 4 GB is, kan de gecomprimeerde map dat bestand niet openen
  2. Als het zip-bestand een enkel bestand bevat dat niet is gecomprimeerd, de grootte is> 4 GB en de totale grootte van het zip-bestand <4 GB is, kan de gecomprimeerde map het zip-bestand openen, maar kan het grote bestand niet worden uitgepakt of gekopieerd .
  3. Als het aantal bestanden in zip-bestand> 65.000 is, kan de gecomprimeerde map mogelijk niet alle bestanden openen.
  4. Als het bestand is gecodeerd, kan de gecomprimeerde map dat bestand niet herstellen / openen.

Dit zijn beperkingen van die zip-applicaties. Alsjeblieft zie http://www.info-zip.org/FAQ.html#limits voor meer informatie. Het zal ook geen ACL's, alternatieve gegevensstromen, uitgebreide attributen of object-ID's kunnen herstellen.