amrecover [verzoek mislukt: recv-fout: verbinding gereset door peer]

Dit artikel is voor Amanda Enterprise (AE)

Probleem Symptomen:

bash # amrecover AMRECOVER-versie. Verbinding maken met de server op bugs.zmanda.com ... [verzoek mislukt: verbinding geweigerd]

Resolutie:

Dit probleem wordt veroorzaakt doordat de back-upserver geen naamomzetting kan krijgen op het IP-adres van de client wanneer de client probeert verbinding te maken met de server. Voeg het client-ip en de hostnaam toe aan uw dns of voeg het ip en de hostnaam van de client toe aan het / etc / hosts-bestand op de backup-server.