Amanda Enterprise 3.6 "

Amanda Enterprise-systeem en milieuvereisten verifiëren

Bijna alle mislukte installaties of problemen met back-ups vallen in twee categorieën:

• De Amanda Enterprise-server of een van zijn clients voldoet niet aan de systeemvereisten, waaronder pakketafhankelijkheden.
  • De standaardinstellingen van Amanda Enterprise komen niet overeen met de lokale configuratie, wat betekent dat een of beide moeten worden gewijzigd.

Lees de Amanda Enterprise 3.6 om deze problemen te vermijden systeem vereisten.

De juiste Amanda Enterprise-componenten en licenties installeren

Als u van plan bent de Amanda Enterprise-back-upserver te gebruiken (ook wel het Amanda-server) op dezelfde machine als de bestandssystemen waarvan een back-up wordt gemaakt, dit is eenvoudig: kies gewoon de juiste binaire distributie uit de Zmanda-netwerkdownloadpagina, installeer 3.6 met behulp van het installatiebestand * run-bestand en download en installeer vervolgens de licentiesleutel. Als u van plan bent een Amanda-server te gebruiken om een ​​back-up te maken van een of meer externe hosts, zijn meerdere installaties op de externe hosts vereist.

Deze procedures worden gedetailleerd beschreven in Amanda Enterprise-componenten downloaden en installeren.

Amanda Enterprise 3.6 Documentatie

Uitgebreide en gedetailleerde handleidingen behandelen zowel de GUI-console (genaamd de Zmanda Console Manager of ZMC) als de opdrachtregelinterfaces voor Amanda Enterprise. De manpages worden ook samen met de Amanda-server geĂŻnstalleerd.

Amanda Enterprise 3.6 Release-opmerkingen

Zmanda Management Console gebruikershandleiding

Zmanda Backup-apparaat

Zmanda Linux-client

Zmanda Mac OS X-client

Zmanda Windows-client

Zmanda Solaris-klant

Zmanda-toepassingsagenten

1. Back-up maken en herstellen van Oracle-servers (Linux)
  2. Back-up maken en herstellen van PostgreSQL-servers
  3. Back-ups maken en herstellen van Oracle-servers (Windows)
  4. Back-up maken en herstellen van Microsoft Exchange
  5. Back-up maken en herstellen van Microsoft SQL-servers
  6. Back-up maken en herstellen van Microsoft Sharepoint-servers
  7. Back-up maken en herstellen van virtuele Microsoft Hyper-V-machines
  8. Een back-up maken en herstellen van Common Internet Filesystem (CIFS) -shares
  9. Back-up maken en herstellen van VMware Vsphere en ESX
  10. Back-up maken en NDMP-apparaten herstellen

Vaulting – KopieĂ«n van back-upmedia

Amanda Enterprise Man-pagina's

Handelsmerkmededelingen

Zmanda is een handelsmerk van BETSOL in de VS. Andere genoemde producten kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven.

Toegankelijkheid

Zmanda-producten voldoen aan de toegankelijkheidseisen die zijn uiteengezet in Sectie 508 van de Americans with Disability Act.

Zie voor informatie over de toegankelijkheid van de Zmanda Management Console de pagina Zmanda ADA Sectie 508 Naleving.